JASNA BABIC ZAGREBACKA MAFIJA PDF

ako je nekome dosadno, evo krasnog štiva. Direct link Jasna Babić – Zagrebačka Download, download Jasna Babić – Zagrebačka 4shared for all. Jasna Babic-Zagrebacka Mafija Norbert Mappes Niediek Balkanska Mafija. Norbert Mappes Niediek Balkanska Mafija.

Author: Dajin Fenrikazahn
Country: China
Language: English (Spanish)
Genre: Career
Published (Last): 12 September 2017
Pages: 466
PDF File Size: 18.49 Mb
ePub File Size: 8.49 Mb
ISBN: 527-8-79805-819-5
Downloads: 69610
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: JoJorn

Isti poslovi nalaze se i u opisu radnog mesta izvesnog Ivana. Izuzetno je bogat i trenutno poseduje nekoliko lokala. Jedno vreme bili su vrlo bliski sa Luletovom ekipom, a pored droge bave se i reketiranjem, iznudama, uterivanjem dugova Poznat je kao lokalni narko-diler, koji drogu preprodaje na sitno. Kikindu su podelile dve organizovane kriminalne grupe.

Ovom poslednjem, specijalnost su poreske utaje, prevare i falsifikovanje isprava. Sve ih povezuju poslovi sa narkoticima. Preko svojih veza devojke kupuje u Moldaviji, Rusiji i Rumuniji. Registrovan je kao veliki narkodiler.

Jasna Babić – Zagrebačka Download – Link 4share

Gaborov je pre izvesnog vremena likvidiran u svom automobilu. Povezali su se i sa pojedinim radnicima MUP-a, ali i Carine. Izvesni Velislav iz Prokuplja trguje belim robljem, ali i vara, falsifikuje isprave Pored toga uzeli su u zakup kockarnicu i bazen na Zlatiboru, postali suvlasnici lokala Glavni razlog ovih krvavih borbi je primat i teritorija za kriminalne poslove. Pored ovoga, registrovan je i kao kradljivac automobila. Cena je bila Jedna od prvih kriminalnih grupa jeste i ona koju predvodi izvesni Miljko.

  EL ARBOL DEL CONOCIMIENTO HUMBERTO MATURANA PDF

Neki od njih imaju i firme ili u zakup uzimaju kafane i lokale. Poznati su kao razbojnici, nasilnici i kradljivci vozila. Prvo mesto pripalo je jednoj dami.

Nigerjska Mafija i Kriminal. Specijalizovao se za provale u stanove, prodavnice, firme U Beogradu mu je veza izvesni Dejan, na koga je do sada nekoliko puta pucano.

Policijska karakteristika glasi da je vrlo pokretljiv i sklon kocki. Borba za prostor i nove poslove nastavljena je i dalje.

Zagrebačka mafija – Jasna Babić – Google Books

Dejana i Igora evidentirala je gnjilanska policija. Remember me Forgot password?

Your consent to our cookies if you continue to use this website. Policija ih je sve evidentirala i na jednom mestu sakupila podatke. To se najbolje vidi na primeru Beograda.

Download Jasna Babić – Zagrebačka mafija.pdf

Trenutno je u Holandiji. Prema policijskim saznanjima Zemunska grupa se krajem Za razliku od ove trojke, izvesni Emilijano, Aleksandar i Nemanja poznati su policiji kao nasilnici i ubice. Prethodno falsifikuju sve potrebne papire, a vozila su, po pravilu, u zemljama iz zagfebacka su ukradena – skinuta sa osiguranja. Za razliku od Novog Sada, u Kragujevcu kao da nema privrednog kriminala.

  EDEMA GENERALIZADO ANASARCA PDF

I na teritoriji Vranja oformljene su tri kriminalne grupe. Sada su se, naizgled, primirili. Usput taje i porez.

iPhone X