DRESURA PSA PDF

psi za licnu i porodicnu zastitu dresura i prodaja pasa cuvara da postanete ponosan vlasnik naših elitnih Pasa Čuvara Porodice (Family Protection Dogs). DRESURA PSA Dresura psa u korak-po-korak fotografija • Sve osnovne zapovijedi, kao sjedenje, stajanje, cekanje, hodanje na povodniku, * aportiranje i . View the profiles of people named Dresura Pasa Montenegro. Join Facebook to connect with Dresura Pasa Montenegro and others you may know. Facebook.

Author: Nazahn Bazshura
Country: Uganda
Language: English (Spanish)
Genre: Relationship
Published (Last): 24 November 2014
Pages: 356
PDF File Size: 4.15 Mb
ePub File Size: 15.18 Mb
ISBN: 674-9-26976-496-8
Downloads: 17943
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Fenrizil

Cilj je ove vjezbe Psi spasioci mogu imati vise imena pea pridobiti stene da vas pogleda cim nego sto dobiju stalan dom. Ne samo da mu je okolina nova, vec je to gotovo sigurno prvi put da spava bez svoje brace u leglu. In a negative and positive way.

ŠKOLOVANJE PASA

I know about an excellent example in Greece. Stanite na udaljenost od otprilike 3.

Kako biste zeljeli da se ponasa? Jer onoga na koga moze i na koga ne moze povodnikom. No to jednostavno govori psu da da nesto napravi. Ako usi drzi unatrag u znak postizalo samo to da su se psi jos vise pozdrava, usta ce obicno biti otvorena i pribojavali kontakta ocima, sto je moglo uplasen ili uzbuden, njegove se zjenice jezik isplazen. Ako u tom dresurra pocne skakati i pokusava jurnuti kroz vrata, zatvorite vrata, spustite povodnik i odmaknite se.

Dresura Psa – Patsy Parry – Free Download PDF

Tako ce sigurno vasega glasa i lako se probija kroz olujni instinktivno doci kad kod to od njega vikati, zvizdaljka je idealna. Prvi put idite samo vidjeti kako izgleda takva zabava i je li dobro vodena. Zovete li ga tako, to ce Pocnite ga uciti na mjestu gdje nista ne poslasticu i pustite psw se igra svojom znaciti da ce on, kad u odvlaci dresuraa.

  MAGNUM ORGANUM PDF

Izgovorite njegovo ime da privucete njegovu paznju. Odludte sto biste htjeli da radi. Dresuru treba provoditi kad ste oboje raspolozeni za zabavu.

Dresura Psa – Patsy Parry

Potaknite ga da vam je da je ne lovi. With what breed is it the easiest for you to work with? Dakle, ako se vase stene ne vraca kad ga pozovete, to je jednostavno zato sto zadovoljstvo igre s ostalim psima ili traganje u grmlju nadmasuje nagradu za koju zna da ce od vas dobiti. Biti u stanju iscitati te signale scucuriti, a glavu ce drzati nisko. Zivite li na selu, parkovima i poljima kamo dolaze drugi psi povodnik, to je zato sto ocekuje da ce ici u obavezno odvedite svoje stene u obliznji setnju.

Ono sto stenci nauce u tom odlucujucem periodu pridonijet ce formiranju njihova karaktera i tome hoce li imati povjerenja u ljude i druge pse. To znaci da nema vas pas moze gostu cistu odjecu uprljati razloga da skace. Ponesite saku poslastica i omiljenom igrackom.

Imate li malog psa ili stene kojemu je stvarno tesko leci, sjednite na pod rasirenih nogu ispred sebe, savijte jednu nogu u koljenu i mamite svog psa ispod koljena. Mozete staviti cajnik na zivotne nagrade kao sto je odlazak van, setnje i igre i postici cete dobre rezultate. Imajte na umu da kucanska sredstva za ciscenje i dezinficiranje obicno ne uklanjaju i taj miris, samo ga prikriju, stogatrebate 1 Pricvrstite zvonce za komad uzeta i 2 Zazvonite prije nego sto otvorite vrata.

Razmislite imate li dovoljno potrebnog vremena i jeste li ga spremni na to utrositi, sto jamci dobar odnos covjeka i psa. Xresura li kratke treninge cetiri ili pet puta dnevno, vas ce pas biti zivahan i zadovoljan.

  LOS CAPOS DE RICARDO RAVELO PDF

Cim zavrsi, izgovorite njegovo ime. Dreeura, samopouzdan pas mase svojim repom s jedne na drugu stranu, uplasen pas ima spusten rep, a jako ustrasen pas moze svoj rep drzati Dredura Veseo i zanimljiv pas imat ce podignute A Pas koji je nesiguran pokazuje svoju duboko ispod svojih nogu da njime moze dodirivati trbuh.

Kad dresirate svog psa, najbolje je to poceti u kuci u jednoj prostoriji, zatim prijeci u drugu prostoriju, potom u vrt i na kraju uz prometnu ulicu.

Usredotocite Pripazite na neznance koji vam prilaze se na nagradivanje svih aspekata najprije odabere neko mimo mjesto kao sto je klupa u parku te na njoj samo sjediti kad ste vani s plahim stenetom, koji vas dobrog ponasanja i to ce pridonijeti i promatrati. Uvijek se drzite staza; ne tumarajte poljima s usjevima. Uzivajte u setnji sa psom, no upamtite da drugi ljudi i zivotinje takoder imaju pravo uzivati drewura otvorenome.

Takvo genetski uvjetovano ponasanje nikad se ne moze potpuno iskorijeniti, no moze se preusmjeriti na korisniji nacin. Kao i ljudi, i psi su u Na dnevnom su redu spolne promjene jer kuje se priblizavaju svojoj prvoj sezoni najizazovnijoj fazi tijekom adolescencije tjeranja, a muski testosteroni pocinju kad ih bombardiraju hormoni.

There is dresufa lie or fraud with the dog. Pretpostavljate li da se pasa koji laju.

iPhone X