ANTENE PENTRU RADIOAMATORI PDF

Antene Pentru Radioamatori Vol II – Iosif Remete – – Free download as PDF File .pdf), Text File .txt) or view presentation slides online. Antene pentru traficul de – Free ebook download as PDF File . pdf), Text File .txt) or view presentation slides online. Maxrad, Pctel MFT MOBILE ANTENNA, MHz. The (B)MFT series allows you to stock one quarter wave model for a broad range of frequencies.

Author: Balkree Shalrajas
Country: Saint Lucia
Language: English (Spanish)
Genre: Business
Published (Last): 4 June 2011
Pages: 211
PDF File Size: 18.22 Mb
ePub File Size: 4.98 Mb
ISBN: 879-8-34049-228-8
Downloads: 65983
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Tobei

Index of /htmlham/VER2/ANTENE RADIOAMATORI/antene 2,4ghz

Cum datele sunt multiple, as zice ca o lista a avantajelor si dezavantajelor doar ar ajuta. La fel si despre rolul solului, inaltime si influenta obiectelor metalice. Asa cum ma gandeam, nu poate sa fie si ieftin si bun si sa fac POC. To protect its circuitry it will not tune at power levels above watts; you simply bypass your amplifier or place it in Standby to complete a tuning cycle using only the exciter.

De aceea par si mai modeste, hi. The Tuner jack also powers the tuner, so it requires no external power supply. Folosirea insa a celebrelor undite chinezesti este total neindicata, neputand sa treaca iarna romaneasca cu vanturi in rafale si depuneri de gheata pe suporti si sarme care maresc serios suprafata opusa la vant. Rotoarele subdimensionate pur si simplu sunt mai scumpe deoarece mai devreme sau mai tarziu vor ceda. No registered users and 0 guests. Cifrele lor sunt deobicei mai mici ca la competitori, dar oneste.

Micii izolatori originali au fost inlocuiti cu izolatori mai practici din Delrin, de productie proprie. Daca e cazul, detaliez, daca mai tin minte,hi.

  ARVO PART MAGNIFICAT PDF

antena spider beam –

Acesoriu care permite atasarea fizica la FT, inclus. Ma uitam la aceasta antena, fara trapuri: Nu este loc de hotarari si decizii emotionale, spontane. Ancorele din Deltex nu ruginesc, nu sunt afectate de intemperii si UV, nu trebuie inlocuite de ani si revin mai ieftin pe timp indelungat.

Dar fiecare cu marjele lui de siguranta. Rotorul folosit este de la PST Prosistel la fel ca la OB care in acest moment este defect intrerupere pe potentiometru si astept un “salvamontist” care sa urce pe pilon si sa-l demoteze.

Required cookies These cookies help make the webshop usable and workable.

Radioamator.ro

Windload nu foarte mic, cca. Sunt in dubiu in a alege intre un A3S si Spidet beam sau Hex beam ca tot aia este.

It works with any Kenwood transceiver that supports the AT Kenwood tuner no longer available. Ca deobicei, recomand folosirea de ancore sintetice din Deltex UV Protected in loc de ancore de otel, chiar daca sunt interupte cu izolatori. Deci da, montajul mecanic este foarte important pentru durata de viata a antenei.

It will tune dipoles, verticals, Yagis, or virtually any coax-fed antenna.

Tuner antena

Cifra producatorului de 8dBd este o “fantezie” provenita din epoca de aur cand notiunile de dB, dbi, dBd, frespace si real ground erau o mare necunoscuta pentru majoritatea radioamatorilor. Antena e insa foarte mare ca suprafata si, in lipsa unui spatiu suficient, e destul de greu de montat si cocotat sus. In schimb ingreuneaza antena si o dezechilibreaza putin.

Promotii de sezon de la Anico, 27 August – 27 Septembrie. Antena nu este chiar foarte mica si un rotor de TV nu va rezista prea mult cand gheata se va depune pe elementi si suporti si radipamatori dubla suprafata expusa la vant. You can also start a tuning cycle manually whenever necessary.

  INTERPRETING AS INTERACTION CECILIA WADENSJO PDF

Partizanilor acestui fel de pseudo-balun le spun ca impedanta lui este insuficienta fata de a unui balun adevarat pe ferita, neoferind nici vreo simetrizare reala Bal-Un, curentii de mod comun care circula prin tresa fiind prea putin atenuati. Atentie, dupa pdntru incercari nereusite de autentificare, contul se blocheaza.

Eu aleg conservator un windload de minimum dublul suprafatei opusa la vant de antena.

Se va inchide radikamatori el in Set-up asta functioneaza fara probleme de 17ani. In realitate, la m inaltime de sol, un A3S are un castig maxim de 3. Imi pun intrebarea daca peste aceasta antena pot sa mai incarc un A3S Inainte am avut o singura undita de 7m pe care aveam dipolul de 28MHz si a cedata dupa doi ani.

It works with any Icom transceiver that supports an AH-3 or AH-4 Icom tuner; apartial list of compatible units includes: It learns your favorite frequencies and bands as you use it. It features a two-position antenna switch, allowing you to switch instantly between two antennas. La inaltimea de 12m, lungimile firelor originale au trebuit usor lungite pentru pentrk rezona unde aveam noi radioa,atori CW.

iPhone X